Algoriddim Djay Pro – Nu med kunstig intelligens

Velkommen til fremtiden! Eller hvad? Algoriddim’s nyeste opdatering til deres populære DJ software Djay Pro bringer en ny og kunstig intelligens med sig. Interessant? Så læs du bare videre.

Hovedfunktionerne

Hovedfunktionen i denne nye AI (red. artificial intelligence) version er, at den giver dig mulighed for i realtid at opdele lyden i henholdsvis trommer, vokaler og melodi.

Flere store udenlandske DJ medier har testet funktionerne og beskriver den som værende god, men ikke perfekt. De er dog ikke i tvivl om at adskillelsen af lyde kan bruges uden problemer i et live DJ set.

Hvad betyder det for din Djing?

Kort fortalt betyder det en helt masse. Native instruments, som står bag et andet populært stykke DJ software, Traktor, forsøgte for nogle år tilbage, at gøre den kunst efter som udviklerne hos Algoriddim altså nu er lykkedes med, men man trak dog hurtigt i land igen, da man havde store problemer med støj og soundjitter på de separeret lyde. Det ser altså nu ud til at Algoriddim og holdet bag har fundet den næsten perfekte løsning på det.

Mest af alt minder funktionen lidt om det vi fra produktionsverdenen kender som STEMS. Disse bruges fx. til at få originale lydelementer ind i et evt. remix.

Kun forbeholdt iOS / iPad OS brugere

Hvis du ikke render rundt med en iPhone eller iPad i lommen som køre minimum iOS 12 og er udstyret med Apple’s A12 processor, skal du kigge langt efter de nye AI funktioner i Algoriddim Djay Pro AI. De nye AI funktioner er nemlig i første omgang forbeholdt Apple’s devices, og der er endnu ikke blevet sat ord på hvornår andre kan forvente, at få lov til at prøve kræfter med de spændende nye tiltag.

Slip kreativiteten løs

Hvis du synes, at Algoriddim’s nye kunstige intelligens lyder spændende, og kunne den måske få dig på sporet af nogle nye tekniske færdigheder, så kunne det godt være værd, at kigge i retningen af Algoriddim’s DJ software. Hele brugerfladen er bygget i et moderne og brugervenligt interface, og er vigtigst af alt langt hen af vejen lige til at gå til.

Er du i besiddelse af fx. en Pioneer pult eller controller, kan du læse mere på Algoriddim’s hjemmeside om hvordan du mapper din pult til at fungere med DJ softwaren.

Du kan læse meget mere om hele AI teknologien og dets funktioner hos Algoriddim

DJ Danni J

DJ Danni J

Skriv et svar

Kort om bloggen

På vores blog bringer vi dig globale nyheder fra internationale festivaller, DJ’s og producere. Vi dækker selvfølgelig også nyheder fra den danske DJ branche.

Seneste nyheder

Følg os