Byd vores nye eventkalender velkommen.

Oplev events fra ind og udland i vores nye eventkalender.

DJCom kan fra i dag præsentere vores stærke DJ community for en ny og spændende side – Nemlig vores Eventkalender.

Kalenderen giver dig en simpel visning over kommende events fra både ind- og udland. Vores staff team vil sørge for at opdatere kalenderen med spændende events, og vil undervejs dele links til livestream funktioner og meget mere. Måske finder du din næste fest, at besøge i vores eventkalender?

Enkelt og elegant

Vi har fokuseret på at ramme et enkelt kalender design, som de fleste kender. På kalender oversigten vil man kunne se et event placeret på pågældende dato, hvor eventet finder sted. For at modtage yderligere informationer omkring eventet, kan du med fordel klikke på eventet og læse meget mere om lokation, tidspunkt, aldersgrænser, videoinvitation og meget mere.

En visning af vores nye og simple eventkalender

Vi indrager vores medlemmere

Med tanken og visionen om at samle alle danske DJ’s, har vi valgt at tilføje en funktion til kalenderen der hedder “Tip os om et event” Funktionen er tiltænkt til alle jer dygtige DJ’s rundt om i landet, som støder på diverse festlige arrangementer. Uanset om det er stor festival, eller lille diskoteksfest, så kan din forespørgsel sagtens have sin plads i eventkalenderen.

Ved at udfylde formularen får du mulighed for at anmode om en kalender placering hos DJCom’s eventkalender.

Tip os om et event – Vores formular til eventkalenderen.

Vi håber meget på at i vil tage godt i mod denne funktion, og vil benytte den aktiv, når i skal på jagt i Danmark efter de fedeste venues!

Love fra staff teamet.

Ps. Du finder eventkalenderen lige her

DJ Danni J

DJ Danni J

Skriv et svar

Kort om bloggen

På vores blog bringer vi dig globale nyheder fra internationale festivaller, DJ’s og producere. Vi dækker selvfølgelig også nyheder fra den danske DJ branche.

Seneste nyheder

Følg os