DJcom byder de danske DJ’s velkommen ombord

Det er med stor glæde at DJcom nu kan byde velkommen til et nyt og spændende tiltag på den danske DJ scene – Nemlig et community.

Hos DJcom ønsker vi at værne om den danske DJ branche. Derfor er det nu glædeligt at vi kan byde jer ombord på vores nye community site kun for DJ’s!

DJcom er blevet skabt med vision om at samle landets DJ’s under fælles rammer og med det formål at skabe en større interesse omkring branchen. Teamets vision og mission er klar. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for den danske DJ branche, og ikke mindst ønsker vi at være med til at skabe nogle af landets bedste relationer på kryds og tværs af Danmark.

Hos os har vi valgt at fokuserer på et “DJ only” website. Det betyder at vores staff team i praksis gennemgår alle anmodninger om medlemskaber, for på den måde at kvalitetssikre vores community med vores ønskede fokus. Nemlig DJ branchen.

Vi ønsker, at der skal være højt til loftet i vores community, uden at gå på kompromis med kvaliteten på siden.

Uanset om man er nybegynder, letøvet eller ekspert DJ, føler vi at der skal være plads til alle. Vi forstår at en etableret DJ bliver hørt nemmere, end en nybegynder, og netop dette ønsker vi at lave op på med vores nye community. Hos os skal alle høres, og her er det okay at stille spørgsmål, bare du har interesse i DJing.

Det får du med et GRATIS medlemskab

Listen af fordele med et gratis medlemskab hos os er mange. Fx. tilbyder vi dig din egen personlige DJ profil, som aktivt kan bruges til fx. selvpromovering, eller blot til at give dine danske DJ kollegaer information om hvilken type DJ du er, og hvad du står for i branchen.

Du får mulighed for selvpromovering via din egen profil, og kan tilpasse den med information som du ønsker. I vores forumsektion, har vi opsat de emner vi mener er vigtige for branchen. Her får du muligheden for at debatere med andre danske DJ kollegaer om alt hvad de bevæger sig i DJ branchen fra både ind- og udland.

Med et medlemskab hos os, får du også adgang til promotion tracks, edits og remixes fra profilerede DJ’s og producere. Med et promotion track menes der musik som ofte deles eller gives ud til DJ branchen før de udkommer officielt, eller som i de fleste tilfælde slet ingen officiel udgivelse har.

Afslutningsvis

Denne artikel ville blive kilometer lang, hvis jeg skulle bruge tid på at udpensle alle vores ønsker, features og funktioner, så jeg lader overraskelsen komme jer til gode.

Vi håber meget og inderligt at du, og den danske DJ branche vil bakke op om et nyt og spændende fælleskab. Et fællesskab som er skabt af DJ’s for DJ’s. Med den erfaring i baglommen har vi altid fingeren på pulsen selv, og kan på den måde bidrage til et stærkt og sundt community.

Vi i Staff teamet glæder os utrolig meget til at hilse på en masse kendte og nye DJ’s i fremtiden, og vi glæder os især til at byde jer velkommen på denne rejse.

DJ Danni J

DJ Danni J

Skriv et svar

Kort om bloggen

På vores blog bringer vi dig globale nyheder fra internationale festivaller, DJ’s og producere. Vi dækker selvfølgelig også nyheder fra den danske DJ branche.

Seneste nyheder

Følg os