Gratis medlemskab

kræves for at se indholdet

Vi værner om den danske DJ branche

Vi er rigtig glade for at du har valgt at vise DJCom interesse. Vi ønsker at værne om DJ branchen i Danmark, og derfor kræves der et login, for at få adgang til alt vores spændende indhold.

Når du har oprettet din profil vil vores Staff team i løbet af 24 timer validerer dine oplysninger og give dig yderligere besked, såfremt vi mener at du er kvalificeret til en plads hos os.

Et medlemskab hos os er selvfølgelig ganske gratis. Jeg håber at vi ses!
DJ Danni J
Administrator

Med et medlemskab får du fx:

Adgang til et stort netværk af DJ's

Vi kommer ikke udenom hvor vigtig et godt netværk er i den danske DJ branche. Med et gratis medlemskab hos os, garanterer vi dig et stort netværk af danske folk i DJ og produktionsbranchen

Spændende nyheder fra branchen

I vores nyhedssektion / blog kan du læse spændende indlæg omkring hvad der rør sig på den globale DJ scene. Bliv klogere på branchen som helhed, uanset om du er nybegynder eller ekspert.

Danmarks største DJ Forum

Der findes ikke noget bedre end en god debat og diskussion. Særligt hvis den har din interesse. Vi tilbyder dig Danmarks største danske DJ forum med plads til alle, så længe du bare er DJ

Selvpromovering

Med din helt egen personlige DJ profil kan du stå for din egen selvpromovering. Bliv set og hørt ved at deltage aktivt i vores debatter, konkurrencer og meget mere.