FAQ

Vi har i vores FAQ - Ofte stillede spørgsmål forsøgt, at besvare de spørgsmål vores daglige brugere måtte have på forhånd.

Brugerkonto & Medlemskab

Et medlemskab hos DJCom er gratis og giver adgang til alle sidens funktioner. Såfremt vores vilkår løbende vil blive ændret, vil vi oplyse dette via vores forum og blogsektion.

Nej. Vores community og platform er forbeholdt DJ’s og producere. DJCom er skabt af DJ’s for DJ’s.

Som udgangspunkt er vores platform gratis at benytte. Såfremt vi udbyder ting til, som har en betaling tilknyttet, vil det naturligvis fremgå tydeligt.

Vores brugers sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi er beskyttet af firewall til udefrakommende potentielle angreb, og gemmer ikke nogen former for brugeroplysninger i vores rå kode. Alle forbindelser er ydermere krypteret via vores SSL (Secure Sockets Layer) certifikat.

Det er intet problem! Kontakt vores staff team, og bed om, at få slettet din konto. Vi sletter naturligvis de oplysninger vi har om dig og din bruger efter gældende lovgivning fra datastyrelsen.

I henhold til vores privatlivspolitik gemmes oplysninger som e-mail, brugernavn og evt. telefonnummer i tilfælde af konkurrencedeltagelse eller lignende. Vi henviser til nøje gennemlæsning af vores privatlivspolitk.

Sidens funktioner

DJCom har en vision om at skabe Danmarks stærkeste community for DJ’s, producere og folk med generel reference til musikbranchen. 

For at benytte vores forum sektion kræves et gratis medlemskab. I vores forum kan du debattere, søge gode råd, og få tips og tricks fra DJ’s rundt omkring i Danmark.

At du kun kan se forsiden hos DJCom skyldes at du på nuværende tidspunkt i din browsing ikke er logget ind, eller fortsat ikke har oprettet dit medlemskab. Bliv medlem her

Vores brugers sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi er beskyttet af firewall til udefrakommende potentielle angreb, og gemmer ikke nogen former for brugeroplysninger i vores rå kode. Alle forbindelser er ydermere krypteret via vores SSL (Secure Sockets Layer) certifikat.

Vores staff team knokler hver dag for at sikre, at alle sidens funktioner fungerer upåklageligt. Skulle du alligevel mod forventning opleve problemer, kan du kontakte vores staff team via vores kontakt side. Vi udbedre naturligvis de fejl vi får indrapporteret hurtigst muligt.

Moderation af siden

DJCom’s staff team tager alle henvendelser om krænkende indhold meget alvorligt. Vi ønsker at skabe et stærkt community med plads til alle. Du bedes derfor kontakte staff teamet omgående såfremt du finder krænkende indhold, eller på anden måde føler dig utilpas ved sidens indhold.

I vores forumsektion har vi nogle generelle medlemsbetingelser og regler for brug. Finder du indhold i vores forumsektion, som du mener ikke høre til bedes du benytte “rapportér” knappen under pågældende indlæg. Staff teamet vil straks tage din rapportering til overvejelse.

Vi er altid interesseret i at høre fra nysgerrige sjæle, som ønsker at gøre et stykke arbejde for det danske DJ community. Arbejdet som moderator hos DJCom er frivilligt, ligesom hele vores staff team er med til at opretholde sidens funktioner frivilligt.

Menu for menu

Læs grundlæggende om funktionerne og vores features. Det er også på forsiden du kan læse om vores vision og mission med DJCom.

Måske bedst kendt fra Facebook. På DJ væggen kan du se statusopdateringer fra dine kollegaer, like opslag, eller kommenterer for en god debat.

Danmarks største DJ forum, kun for DJ’s ! Start debatter, modtag gode råd, eller find tips og tricks blandt den danske DJ branche.

Se din personlige DJ profil, eller ændre profildetaljer om dig selv, så dine kollegaer får bedst mulig information om dine DJ kvaliteter.

Få en oversigt over sidens medlemmere. På oversigtssiden kan du også filtrer eller søge efter specifikke medlemmere.

Læs spændende nyheder fra den danske og internationale DJ branche. Læs også indhold om DJ software som Rekordbox, Serato og meget mere.

I vores eventkalender kan du få et overblik over kommende DJ events og generelle arrangementer, som kunne have relevans til branchen. Du er også meget velkommen til at benytte formularen, som er placeret under kalenderen, hvis du ønsker at tippe os om et event, som du mener høre til i DJCom’s eventkalender.

Tag kontakt til vores staff team om generelle forespørgelser. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Benyt vores jobdatabase til at se ledige DJ jobs fra spillesteder der mangler, eller søger. Du kan også oprette dine egne jobopslag.

Se de hotteste DJ og clubbin’ tracks importeret direkte fra Spotify. Oversigten viser dig de mest populære playlister samlet et sted, og giver dig mulighed for at få et preview af sangen.