Martin Jensen i et flot collab med nogle af branchens bedste.

Når man taler om elektronisk musik, til den lidt mere club venlige side er det svært, at komme uden om brasilianske Achkar Peres Petrillo, måske bedre kendt under navnet Alok. Martin Jensen, Alok og Jason Derulo har smidt et nyt track på gaden der hedder “Don’t cry for me”

Fra lille Jylland til international anerkendelse

Martin Jensen startede sin musikalske karriere med en række videoer, der på de sociale medier gik viralt. Han fandt en række sjove lyde, sampled dem, og komponerede et stykke musik, som senere hen blev til megahits som “Si” og “Solo Dance” – Nogle år senere står han skrevet som en international anerkendt DJ, og nu har han altså med sin nyeste collab slået sig sammen i et samarbejde med 2 af de helt store.

Alok er yderst tilfreds med samarbejdet

“At lave musik der skaber forbindelser på kryds og tværs af verden er nøjagtigt hvad jeg ønsker. Jason og Martin har gjort en stor forskel i denne produktion, så jeg er overordentlig tilfreds med hvordan slutproduktet er endt” udtaler Alok.

Alok håber selv på at hans collab med den danske DJ og den populære sanger, kan sætte sig på nethinden ude i verdenen sommeren over, til trods for at der formentlig ikke bliver meget natteliv og festglade gader at boltre sig rundt i.

Ude på din favorit streaming tjeneste nu.

Er du vild med Martin Jensen og ønsker du at støtte vores danske kunstnere, kan du streame sangen eller købe den nu, via din foretrukne tjeneste ved at klikke på linket nedenfor

https://martinjensen.lnk.to/DontCryForMe

DJ Danni J

DJ Danni J

Skriv et svar

Kort om bloggen

På vores blog bringer vi dig globale nyheder fra internationale festivaller, DJ’s og producere. Vi dækker selvfølgelig også nyheder fra den danske DJ branche.

Seneste nyheder

Følg os