Mixcloud er klar med en ny streaming platform til DJ’s

Under COVID-19 har begrebet “live streaming” aldrig været mere aktuelt. Den del følger Mixcloud nu op på med en helt ny og speciel designet platform for DJ’s.

Mixcloud har i denne uge lanceret en ny streaming platform til DJ’s. Den nye feature hedder Mixcloud Live.

Mange har i denne tid taget streaming universet til sig via Facebook, YouTube og Twitch, men mange har også måtte sande, at kampen med rettigheder og copyright problemer gør legen ved streaming til en mere besværlig ting at fuldføre til perfektion. Alt snakken med nedlukkede streams og rettighedsproblemer mener Mixcloud nu at have styr på.

Der lyder således fra Mixcloud teamet:

“I løbet af den sidste måned har vi modtaget en hidtil uset efterspørgsel fra Mixcloud brugerne, om at implementere en live streaming platform for DJ’s. Det er en massiv opgave, som vi har arbejdet på dag og nat for at komme i mål med. Vi er glade for nu, at kunne meddele at den første version er klar for vores brugere.”

Mixcloud teamet kalder løsningen enkel og smertefri.

Mixcloud Live, som er blevet titlen på den nye live streaming platform forbinder dig direkte op med streaming værktøjer som Wirecast og OBS, som gør opsætning nem og enkel. Mixcloud understreger dog over for brugerne at streaming platformen fortsat køre i et beta stadie, og fortæller ydermere at funktionen stadig køre i en meget tidlig fase, hvorfor der må forventes små fejl og mangler.

Slip for bekymringer om regler og rettigheder.

Mixcloud har længe fungeret som det foretrukne sted for DJ’s til at uploade deres mixtapes, podcasts og radioprogrammer.

Med sit efterhånden gode omdømme indenfor musikbranchen vil det være interessant og se hvor mange DJ’s der tager denne nye streaming mulighed til sig på Mixcloud.

Mixcloud lover gnidningsfri streaming hvad angår rettigheder.
Mixcloud er en licenseret platform, hvilket betyder at brugerne teoretisk set kan afspille deres sange uden at have tankerne på rettigheder og copyright brud. Ansvaret ligger ganske enkelt hos Mixcloud.

Du slipper ikke helt gratis

Synes du at Mixcloud Live universet lyder interessant skal du opgradere din gratis konto til Mixcloud Pro.

Prisen for Mixcloud Pro er 15$ svarende til Ca. 100 kr. For at give lidt igen til de hungrende DJ’s kører de lige nu en 90 dags gratis prøve version, så skynd dig hvis du vil være med.

DJ Danni J

DJ Danni J

Skriv et svar

Kort om bloggen

På vores blog bringer vi dig globale nyheder fra internationale festivaller, DJ’s og producere. Vi dækker selvfølgelig også nyheder fra den danske DJ branche.

Seneste nyheder

Følg os